Přihlášení

Groove In a Tereza Rajnincová U Vavřiny

24. 9. 2010 | PAVEL KRÁL | Diskuze (0) | Kultura

Tereza Rajnincová

PÍSEK - V sobotu 25. září 2010 od 20 hodin vystoupí v písecké multižánrové kavárně U Vavřiny Tereza Rajnincová a její formace Groove Inn.

Nově vzniklá pražská formace Groove Inn se svou hudbou pohybuje na rozhraní mezi jazzem a popem. Tato energií nabitá kapela hraje vlastní repertoár, ale též jazzové úpravy hitů například od Steveho Wondera, Stinga a dalších. Nepřehlédnutelným aspektem bandu je hlas mladé slovenské zpěvačky Terezy Rajnincové a pozadu nezůstává ani kvarteto hravých muzikantů, kteří si na české hudební scéně vytvořili své pevné místo, o čemž svědčí jejich spolupráce s Michalem Pavlíčkem, Kamilem Střihavkou nebo Michalem Horáčkem.

TEREZA RAJNINCOVÁ se narodila v Trenčíně (1988). Na Slovensku hrála s jazzovou kapelou Aurelius Q a popovou formací The Haze. Od roku 2007 působí v Praze, kde studuje VOŠ při konzervatoři Jaroslava Ježka pod vedením Jaromíra Honzáka. Je žačkou Miriam Bayle a Hany Peckové. Současná spolupráce: Petr Hanzlík Day Dream band a Tranquillo, Kamil Střihavka and LEADERS, Michal Horáček - KUDY KAM, Joy Box, Tereza and Karel Bárta duo, Tereza Rajnincová band, Filip Spálený band.

V roce 2009 zakládá kapelu GROOVE INN se zaměřením na jazz-pop, kde se na tvorbě podílí i autorsky.

GROOVE INN: Tereza Rajnincová – zpěv / vocal Karel Bárta – kytara / guitar Jan Bálek – klavír, synt. / piano, synth. Michael Krásný – bas Marián Petržela – bicí / drums.

Read more: http://www.myspace.com/groovein#ixzz1YnCFiw3k

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.