Přihlášení

Dotkni se Písku začíná!

10. 6. 2016 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Městská slavnost Dotkni se Písku je konečně tady a letos úplně jinak než dřív. Oproti předešlým ročníkům je totiž vstup na venkovní akce zdarma!

A je se opravdu na co těšit. Představí se celá řada píseckých sportovních a jiných zájmových spolků, uvidíte přehlídku nejrůznějších tanečních stylů, poslechnete hudbu všech možných žánrů, zhlédnete nejrůznější divadelní představení, můžete se těšit na koncert Věry Martinové nebo Kamila Střihavky.

Součástí programu budou také slavnostní historické ceremonie, průvody a ukázky středověkého života včetně ochutnávky dobových jídel a nápojů a možnosti vyzkoušet si nejrůznější středověké zbraně.

Na své si přijdou i milovníci hudby a hudebních festivalů. V letním kině na ně v sobotu čeká hudební festival, na kterém zahrají Bags, Fast Food Orchestra, Divokej Bill a mnoho dalších.

Dále je připraveno nespočet výstav, workshopů a přehlídek.

A jak je to se vstupy?:

Velké náměstí, Palackého sady, Alšovo náměstí, Florián, Na Výstavišti – ZDARMA

Permanentka – 290 Kč, děti do 12 let s doprovodem 140 Kč (v ceně letní kino – sobota, DPČ, MC Divadelka, Prácheňské muzeum, Sladovna, LS Nitka) | namístě 390 Kč

Permanentka – 100 Kč (DPČ, MC Divadelka, Prácheňské muzeum, Sladovna, LS Nitka)

Letní kino – sobota – hudební festival 250 Kč | na místě 350 Kč, děti do 12 let s doprovodem 100 Kč

Vstupenky budou po celou dobu slavností k dispozici k zakoupení v kulturním domě a v divadle Fráni Šrámka (Pátek 8:00 – 20:00, Sobota 8:00 – 12:00). Připraven je pro vás také infostánek v Palackého sadech.

Těšíme se na vás!

Vaše Centrum kultury

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.