Přihlášení

Dny maďarské kuchyně v Písku

3. 6. 2010 | Magdalena Myslivcová | Diskuze (0) | Kultura

DNY MAĎARSKÉ KUCHYNĚ V PÍSKU aneb ochutnejte typické speciality maďarské kuchyně ve dnech 8. - 10. června 2010 v hotelu U Kapličky a vyhrajte zájezd do Maďarska!

Není nad to, ochutnat typickou kuchyni země, ve které můžete strávit dovolenou či lázeňský pobyt. Víte, jak chutná pravý hovězí perkelt, koložvárské zelí či jelen na švestkách? Před Městskými slavnostmi v Písku tuto výsadu jako maďarskou vizitku přináší do Písku Hotel U Kapličky, který ve spolupráci s cestovní kanceláří Hungariatour ve dnech 8. – 10. června pořádá Dny maďarské kuchyně.

Kompletní jídelníček typické maďarské teplé kuchyně a vybrané speciality studené kuchyně můžete tedy v těchto červnových dnech okusit v prostorách píseckého hotelu U Kapličky, kde Vám maďarskou gastronomii z oblasti Zalakaros v hotelové restauraci připraví a předvede majitel vinařství Kránicz Láci se svým synem. V době populárních televizních kuchařských show tak máte možnost za velmi příznivé dotované ceny ochutnat a okusit typické menu země, bohaté folklorem a známé národní gastronomie. Jídla, která již svými názvy připomínají Maďarsko, tak jej známe – kuře na paprice, hovězí perkelt, koložvárské zelí, polévky a moučníky budou samozřejmě doplněny i o nabídku kvalitních maďarských vín, která jsou k těmto jídlům nabízena.
 

Tyto Dny maďarské kuchyně navazují i na tradici kulturně – gurmánských Dnů maďarské kultury, které již písečtí zažili v uplynulých létech. V píseckém Hotelu U Kapličky tak vzniká nová tradice, která představí různé národní kuchyně svým hostům a návstěvníkům. Hotel nabízí i možnost rezervace míst v restauraci na tuto zajímavou akci a to na svých stránkách www.hotelukaplicky.cz, kde naleznete také kompletní menu Dnů maďarské kuchyně.
 

Každý, kdo se zúčastní této gurmánské akce, má také šanci v soutěžním losování, které proběhne 10. června. Vítěz získá kromě příjemného gastronomického zážitku ještě pobytový zájezd do Maďarska, který věnovala cestovní kancelář Hungariatour- jde o prodloužený víkend v hotelu Park Inn Sarvar s polopenzí pro dvě osoby.
-prm-
 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.