Přihlášení

Divadlo Pod čarou otevírá podzim akcemi, které byste si neměli nechat ujít

5. 9. 2017 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Program DPČ - září 2017

Divadlo Pod čarou vás v září zve na šest znamenitých koncertů a jedinečnou přednášku o bosenských pyramidách. K dispozici jsou i nové klubové karty, které platí od září 2017 do srpna 2018. Jejich majitelé a pravidelní hosté klubu získávají tak výrazné slevy na akce. Povšimnout si můžete i graficky proměněného programu této největší alternativní scény v Písku.

A na co vše se můžete těšit? V pátek 9. září se představí písecké rockové kapely Naven, Inspiro a Divokej západ, pro něž je Divadlo Pod čarou de facto domácí scénou. Společně s nimi zavzpomínáme na našeho zvukaře a kamaráda Romana Vachuleho, který nás před více než rokem náhle opustil.

V rámci Vyvrhel tour se 15. září uskuteční benefiční koncert pro Lucku Sukovou na její léčbu po těžké autonehodě. Svou finanční pomoc rodině Lucky přislíbila i Komunitní nadace Blanicko-Otavská Konabo, která podporuje komunitní život a neziskovky na Písecku a Strakonicku. V rámci koncertu se představí punkové skupiny S.A.S., Bradavice, Cela pro Klárku a Trest smrti.

V sobotu 16. září si nenechte ujít hudebně-divadelní představení Vladivojna za oponou energické a charismatické zpěvačky Vladivojny La Chia, kterou jste s kapelou mohli vidět rovněž na festivalu Rockem proti rakovině. Nyní se představí v akusticky laděném programu.

Tajemství bosenských pyramid je přednáška, kterou pro vás klub připravil na 19. září. Setkat se a besedovat můžete s autorem a tvůrcem filmů „Jak nahoře, tak dole“ a „Tajemství bosenských pyramid“ a poodhalit tak roušku tajemství místa, za kterým jezdí lidé z celého světa. Promítány budou i ukázky z obou filmů.

Další lahůdkový koncert vás čeká 22. září, kdy v Podčáře již podruhé vystoupí vynikající zpěvačka Blanka Šrůmová (ex-Tichá Dohoda) a Jan Sahara Hedl v programu Něžná noc. Následující pátek 29. září nás navštíví dvě legendární kapely – Znouzectnost a N.V.Ú., které na naší scéně působí již 31 a 30 let. Těšit se můžete na jejich největší pecky a kotel pod pódiem. Zářijový program uzavře 30. září českobudějovická kapela U2 revival, která jistě potěší všechny příznivce této světové legendy.

Více informací naleznete na stránkách DIVADLO POD ČAROU.

Aktuality z klubu sledujte na FACEBOOKU.

Předprodej na vybrané akce Podčáry ZDE.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.