Přihlášení

Divadlo Pod čarou hlásí : „ Stěhujeme se z terasy a rozjíždíme vnitřní sály“ !

7. 9. 2022 | Iveta Hodoušová | Diskuze (0) | Kultura

Po sérii koncertů na Letní terase Podčáry se program pomalu přesouvá do vnitřního prostoru, kde je pro návštěvníky připravena pestrá škála akcí pro všechny věkové kategorie.

O start se postará v pátek 9. září plzeňská rocková klasika – kapela ODYSSEA s téměř tříhodinovým maratonem hitů a starých i nových pecek.

Divadlo 100 OPIC si na neděli 11. září připravilo představení pro děti s názvem DlouŚíBY, což je upravená verze klasické pohádky o Dlouhém, Širokém a Bystrozrakém. Pohádka je vhodná již pro děti od čtyř let.

Černý desky“ jsou zpět, a to v pátek 16. září.  

Následuje dlouho očekávaný a několikrát přeložený koncert HPb. HUDBA PRAHA BAND je následníkem kapely Hudba Praha, která byla zase následníkem v totalitě perzekuované a zakazované kapely Jasná páka. Turné k albu „Barevný sny“ se zastávkou v Písku v sobotu 24. září.

Dvě kapely se zajímavým názvem a neméně zajímavou hudební produkcí –  BLYŠTIVÝ VÝSTŘIK &  BALWAN Rock -  se sejdou na podiu Podčáry v úterý 20. září.

Svižný punk rock navlečený do kiltu, říznutý harmonikou a akustickou kytarou, chytlavé melodie, nadhled a uvolněnost, to jsou budějovičtí BUDWEIS DRUNKEN BASTARDS. O support se postarají punkoví PATHEROYE ROYE ze Štěkně, to vše v pátek 30. září.

A ještě jedna  hudební bomba v sobotu 1. října.  FLAMENGO REUNION SESSION: Kuře v hodinkách 50 let! Nečekaný návrat na tuzemská pódia hlásí jedna z našich nevětších rockových legend skupina FLAMENGO.  Současná sestava nesoucí název FLAMENGO reunion session se opírá o dvojici původních členů Flamenga, Pavla Fořta (kytara) a Vladimíra „Gumu“ Kulhánka (baskytara), kteří oba pamatují zlatou éru Flamenga. Doplní je Jan Holeček (Hammond B3, zpěv), Jiří „Zelí“ Zelenka (bicí, vokály) a stálý host Vladimír Boryš Secký (saxofon a flétna). Program nesoucí název Stále dál… se bude opírat právě o pecky, které Flamengo v tuto dobu hrálo.  FLAMENGO reunion session tak slibuje jedinečný, autentický a hlavně originální zážitek legendárního FLAMENGA s jeho původními členy a původním repertoárem.

Sledujte naše stránky, facebook, Instagram , plakáty, a hlavně navštivte Divadlo Pod čarou, protože to je tu pro vás!

 

 

Tým Divadla Pod čarou.

 

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.