Přihlášení

Divadelní fanoušky potěší nadcházející sezóna

28. 11. 2022 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Tradiční divadelní předplatitelé v Divadle Fráni Šrámka již mají svá místa zajištěna, proto jsme mohli do prodeje uvolnit zbývající místa.

Jistě potěšíme divadelní fanoušky, protože i pro rok 2023 jsme připravili tři předplatitelské skupiny, které zahrnují celkem 15 divadelních představení, které odehrajeme v průběhu celého roku. Skupina A opět nabízí klasické tituly s tradičním humorem a výraznými hereckými osobnostmi. Divadlo Bez zábradlí přiveze tragikomedii Garderobiér a komedii za všechny prachy, Milion, ve které se představí Hynek Čermák a Vladimír Polívka. Jiří Langmajer s Pavlem Liškou v roli zlodějíčků odhalí pohnutou rodinnou minulost v inscenaci Housle, jízlivě zábavnou sondou do života lepší společnosti bude hra Mýcení. Diváci, kteří znají a milují Rozmarné léto, by si neměli nechat ujít bonus, který vznikl jako příloha toho, co se do oblíbené hry nevešlo.

Ke skupině B neodmyslitelně patří nálož zábavy a absurdity. Lukáš Vaculík v bláznivé komedii Velké lásky v malém hotelu je zárukou skvělé zábavy, stejně tak proslulá situační komedie Miláček Anna. Komické situace nabídne náhodné setkání tří žen pod mužským dohledem v představení Čas pod psa. Kateřina Brožová jako Linda vám ve stejnojmenné pohodové hře ze současnosti přiblíží náš každodenní život, zábavně a vkusně namíchaný komediální koktejl nabídne dů(vtipná) komedie Jméno.

Je libo od každé skupiny něco? C je pro vás nejlepší volba. Připravili jsme jak humorné a oddechové inscenace, tak hry s detektivním nádechem a klasika také nebude chybět. Těšit se můžete na nejlepší a nejslavnější české drama Maryša či světově proslulý divadelní hit Šest tanečních hodin v šesti týdnech. Síť lží, polopravd i nepříjemných pravd, do níž se zaplétá bývalý detektiv v podání Martina Dejdara, řeší kriminální drama Mléčné sklo. Komedie Vše o ženách je hra o mužích, kteří se domnívají, že všechno ví… a to nejen o ženách. Divadelní představení je příležitostí pro tři skvělé herečky, z nichž se každá představí v pěti rolích. V italském manželství Simony Stašové a Michala Dlouhého v divadelní inscenaci Vím, že víš, že vím se snoubí vše, co v dobré komedii nesmí chybět.

Pokud máte o předplatné zájem, můžete si ho zakoupit do 4. prosince na pokladnách CKMP nebo online na webu Centra kultury. Cena je jednotná, 1800 Kč za každou skupinu.

Navíc můžete potěšit své blízké skvělým vánočním dárkem, na vyžádání vám vytvoříme dárkový poukaz pro předplatné na rok 2023. Dárkové vstupenky připravujeme také na jednotlivá představení, která budeme dávat postupně do prodeje od 5. prosince. Více informací a program naleznete na www.centrumkultury.cz.

 

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.