Přihlášení

DÁLKY S ČERTEM: Kyrgystán a Tádžikistán – cestopisný večer v Podčáře

20. 11. 2019 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

"To je tam, kde vodka je levná a Lenin věčný"… Odpovídám většinou na dotaz: "Kde to je?" Dva malinké "stány" mezi těmi "stány" obrovskými a Čínou jsou dokonalou destinací pro vysokohorské treky i cestování na koních. Těmito slovy zve Jan "Čert" Lukavský na další cestopisný večer do Divadla Pod čarou, na němž se vydáme do střední Asie – Kyrgystánu a Tádžikistánu. Setkání s mladým cestovatelem putujícím na vlastní pěst po světě se koná v pondělí 25. listopadu od 18 hodin na malé scéně divadla.

V předchozích večerech nás Čert zavedl do Jižní Ameriky – do Peru a Bolívie, a také na Zakavkazko – do Arménie a Gruzie. Třetí putování bude opět po Asii, tentokrát bývalými satelity Sovětského svazu – Kyrgystánem a Tádžikistánem. Těšit se můžete na neobvyklé zážitky obvykle vyprávěné s nadhledem a vtipem, kde nechybí ani praktické rady pro ty, kteří by tyto končiny chtěli také navštívit na vlastní pěst bez cestovky.

"Dvě malé postsovětské republiky ležící vysoko v horách lze na mapě Světa snadno přehlédnout, nabízejí však nádherné útočiště pro všechny cestovatele a dobrodruhy. Vylézt na hory přesahujících 5000m.n.m. nikde nebylo jednodušší. Na koních, maršrutkou i stopem po cestách, kde jede auto párkrát za týden…," rozplývá se nad tímto koutem světa Čert.

Vstupné: 80,-, klubovka 50,- korun 

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.