Přihlášení

Blíží se další ročník festivalu Rockem proti rakovině

29. 4. 2013 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

RAŽICE – V přírodním amfiteátru v Ražicích se 18. května 2013 uskuteční další ročník open air festivalu Rockem proti rakovině. Na pódiu se od 13.30 hodin postupně představí deset tuzemských skupin a jeden zahraniční host. Pro návštěvníky se areál otevírá ve 13 hodin.

Jako každým rokem bude i letošní festival benefiční – v rámci festivalu se uskuteční sbírka, jejíž výtěžek podpoří nákup onkologických pomůcek pro dětské oddělení v písecké nemocnici. „Spojení do Ražic je výborné, vstupné symbolické, tak neváhejte podpořit dobrou věc a příjemně si užít,“ zve rockery Miroslav Pokorný, ředitel z pořádajícího Divadla Pod čarou. Na zdárném průběhu akce se podílí také Obec Ražice, Osvětová beseda Ražice, Cech života smrti a Záchranáři Písek. 

Celá akce je věnována Mírovi Málkovi, kytaristovi skupiny Naven, který této zhoubné nemoci podlehl. Původně vzpomínková akce se posléze proměnila v oblíbený rockový festival především díky své pohodové atmosféře v příjemném prostředí. Na letošním ročníku vystoupí: Nick Cash – 999 (UK), Sto zvířat, Spínací špendlík, Ramones revival, Nohama nad zemí, Divokej západ, Patheroye roye, Inspiro, Feel Machine, 200 zbraní a Psí kšíry.

Celý festival bude jako obvykle moderovat reportér České televize Jakub Kajtman. V předprodeji vyjde vstupenka na 150 korun, na místě za 200 korun. Majitelé klubové karty Divadla Pod čarou zaplatí rovných 100 korun. V areálu je možné stanovat a dostatek dobrého občerstvení je samozřejmostí. Celá akce je podporována z grantového programu Jihočeského kraje.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.