Přihlášení

Benefiční plavba PROPAMÁTKY historickým centrem Prahy

10. 5. 2024 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Benefiční plavba PROPAMÁTKY se bude odehrávat na lodi Natal.

PRAHA | Vydejte se s námi 16. září 2024 na benefiční Plavbu PROPAMÁTKY po Vltavě historickým centrem Prahy. Buďte s námi na jedné lodi a vychutnejte si pražské pamětihodnosti z jiné perspektivy. Během plavby zahrají naši kamarádi z kapely Znouzectnost.

Akce, která spojuje příjemné s užitečným. Plavba, která pomáhá. Přijměte pozvání na benefiční plavbu, která vám ukáže Karlův most, Kampu, Národní divadlo a další ikonické stavby z paluby lodi Natal. Na palubu se nalodí také kamarádi z kapely Znouzectnost, kteří vám tento zážitek z plavby zpříjemní svými písničkami.

„Srdečně zveme všechny milovníky netradičních zážitků na plavbu po Vltavě historickým centrem Prahy s týmem redakce PROPAMÁTKY a příznivci památek. Buďte s námi na jedné lodi při podpoře záchrany kulturního dědictví napříč Českem,“ říká Aleš Kozák, ředitel Institutu pro památky a kulturu, organizace, která pečuje o české kulturní dědictví, šíří osvětu v oblasti památkové péče, věnuje se veřejným sbírkám: s financováním náročných úkolů teď mohou přispět všichni, kteří si zakoupí vstupenku.

Letošní benefiční akce navazuje na benefiční koncerty z předchozích let, které se konaly na podporu redakce PROPAMÁTKY v kostele Nejsvětější Trojice a Divadle Fráni Šrámka v Písku. Postupně na nich vystoupili Jarda Svoboda (Traband), Petr "Déma" Škabrada (Znouzectnost, Démophobia), Roman Dragoun a Radůza.

Harmonogram plavby v pondělí 16. září 2024

  • nalodění bude možné od 15.30 hodin
  • vyplouváme přesně v 16 hodin

Budeme plout na lodi Natal, která na nás bude čekat v přístavišti na Dvořákově nábřeží u Čechova mostu na pravém břehu Vltavy. Parkovat je možné pod Rudolfinem nebo v přilehlých ulicích. Nejbližší stanice metra je Staroměstská. Nejblíže se k přístavišti můžete dostat tramvají č. 17 na zastávku Právnická fakulta, případně Čechův most.

Palubní lístky na benefiční Plavbu PROPAMÁTKY si můžete zajistit již nyní, a to pouze v síti GoOut. K dispozici bude pouze 100 ks za 1 290 Kč.

Sledujte aktuality k benefiční plavbě v UDÁLOSTI NA FACEBOOKU.

Těšíme se s vámi na společnou plavbu PROPAMÁTKY!

 

 

Fotogalerie k článku


0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.