Přihlášení

Barbora Poláková ~ Kdo je tady víc než ty Tour 2016

19. 9. 2016 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Je Barbora Poláková opravdu nafrněná? Přijďte se o tom přesvědčit ve čtvrtek 6. října do píseckého kulturního domu

Kdo by neznal písně Kráva nebo Nafrněná. Herečka a zpěvačka Barbora Poláková loni v listopadu vydala svoje první debutové album nazvané prostě Barbora Poláková. Album sklidilo velký úspěch, získalo Zlatou desku, pohybovalo se mezi nejprodávanějšími alby v České republice a videoklip Nafrněná má na youtube už bezmála 18 milionů zhlédnutí. Za stejnojmenný singl získala Bára Poláková na výročních Cenách Anděl 2015 cenu za Skladbu roku a zároveň ji Akademie české populární hudby ocenila jako Objev roku. Úspěch si připsala i v anketě Žebřík.

Od března, kdy novou desku pokřtila a odbyla si tím svůj první živý koncert, jste Báru Polákovou mohli v rámci turné Kdo je tady víc než ty potkat na nejednom letním hudebním festivalu a 6. října se spolu se svojí doprovodnou kapelou zastaví i v píseckém kulturním domě.

O koncerty Barbory Polákové je všude velký zájem a nikdo z nich neodchází zklamaný. Tak se také přijďte se s Bárou pobavit, odreagovat a načerpat pozitivní energii. Zaručeně si užijete večer plný energie, radosti, neradosti i rafinované nafrněnosti. A hlavně! Dozvíte se – kdo je tady víc než vy…

Vstupenky jsou k dispozici na našich internetových stránkách www.centrumkultury.cz nebo v síti Ticketstream.

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.