Přihlášení

Aneta Langerová – Na Radosti ve čtvrtek v Divadle Fráni Šrámka

18. 4. 2016 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

První česká SuperStar a dvojnásobná držitelka Českého slavíka Aneta Langerová vydala v roce 2014 novou desku s názvem Na Radosti. Propracované aranže a osobitý zpěv Anety Langerové předznamenaly úspěch u fanoušků i kritiků. V anketě Žebřík 2014 Bacardi Music Awards ji fanoušci ocenili za zpěvačku roku, album Na Radosti a za píseň Tráva. Ze čtyř nominací na cenu Akademie populární hudby – CENY ANDĚL 2014, Czech Music Awards proměnila všechny v andělské sošky. Není proto divu, že se v doprovodu kapely a smyčcového tria Aneta vydala také na stejnojmenné turné. A právě 21. dubna má toto turné zastávku v Divadle Fráni Šrámka v Písku.

"Celé turné je pro mě nádherný zážitek. Jsem obklopena lidmi, se kterými je mi opravdu dobře. Dlouho jsem je hledala a věřím, že naše souznění je na pódiu znát. Stejné souznění panuje i v zákulisí. Každé setkání s fanoušky nás nabíjí neskutečnou energií. Snažíme se tu radost lidem vracet,” popisuje Aneta.
 
O tom, že se Anetě a její kapele daří rozdávat radost ve vrchovatých doušcích, svědčí bouřlivý potlesk na závěr vyprodaných koncertů.
 
Proto neváhejte, a nenechte si ujít jedinečný koncert zpěvačky, která má na kontě hity jako Voda živá, Hříšná těla, křídla motýlí nebo Delfín. Už zbývá jen pár posledních vstupenek!
0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.