Přihlášení

40-tka na krku aneb narozeninový minifestival

25. 3. 2015 | Zbyněk Konvička | Diskuze (0) | Kultura

Zdravím všechny kamarády, známé i dosud neznámé, s nimiž se rád seznámím na veřejné akci „40-tka na krku aneb narozeninový minifestival“, která se koná v sobotu 28. března v Divadle Pod čarou. Jelikož 15 let pořádám koncerty a cca 25 se aktivně točím kolem živé kultury, tak jsem si říkal, že jasnou volbou, jak se sejít s kamarády a známými při narozeninách je opět na koncertě ;) Jsem rád, že pozvání přijali všichni oslovení kamarádi z pěti mě velmi blízkých kapel. Společně jsme leccos prožili a jsem rád, že jsou, hrají a dokážou bavit sebe i druhé.

Nejsem velkým příznivcem velkolepých párty s přetékajícími stoly jídla a pití a dokazování toho, na co mám nebo nemám. I když to není tak úplně malá akce, a leckdo si řekne – ten není vůbec troškař – tak jsem to pojal tak, jak mi to je blízké, jako minifestival skupin s přijatelným příspěvkem na režii akce (100 korun). Věřím, že si koncert všech kapel společně všichni užijeme.

Současně chci poděkovat Divadlu Pod čarou za poskytnutí prostor a všem kolegům Podčárníkům za pomoc s organizací večera.

Těším se na vás!!!

Zbyněk

 

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.