Přihlášení

24.11.10 Dernisáž výstavy mladých fotografů ve Sladovně

19. 11. 2010 | Magdalena Myslivcová | Diskuze (0) | Kultura

foto: Michal Moravec

Srdečně zveme píseckou veřejnost na slavnostní zakončení projektu „Fotografická soutěž PÍSEK A DEGGENDORF OČIMA DĚTÍ“. Dernisáž společné česko-německé výstavy se uskuteční za přítomnosti bavorských hostů ve středu 24. listopadu 2010 od 16.00 hod. ve Sladovně, v galerii Bílé trámy. Z bezmála tří stovek soutěžních snímků mladých autorů z Písku i Deggendorfu jsou vystaveny ty nejlepší, od každého účastníka alespoň jeden.

Při vernisáži této výstavy v městských halách v Deggendorfu 12. října 2010 byly oceněny nejlepší snímky i autoři. Mimořádný ohlas této akce dokládají zprávy z bavorského tisku připojené v příloze.
24. listopadu 2010 přijedou na oplátku deggendorfští fotografové i oficiální hosté do Písku. Pro fotografy jsme připravili celodenní fotografický workshop pod vedením profesionálů. Současně se uskuteční setkání fotografů i ostatních žáků partnerských škol Wirtschaftsschule Deggendorf a Jazykové školy Německy za školou v Písku, pro které je plánována jazyková animace. Pro ostatní hosty jsme připravili samostatný poznávací program.

Přijďte se společně s námi potěšit krásnými fotografiemi obou města a připít na talentované mládí a na přátelství s bavorskými sousedy.

Tato akce iniciovaná Skupinou TeriFoto Sokola Písek, se konala s finanční podporou Města Písek a s osobní záštitou starosty města Ing. Miroslava Sládka, za významné podpory Česko-německého fondu budoucnosti a sponzorů Hungaria Tour, Faurecia, ČSAD Autobusy Č.B. a.s., Elektrárny Temelín a dalších. Všem zúčastněným patří srdečné poděkování.

Těšíme se na setkání s Vámi

Ing. Jan Neubauer, předseda
Mgr. Magdalena Myslivcová, místopředsedkyně

Společnost pro česko-německou spolupráci Písek, o.s.
Gesellschaft für tschechisch-deutsche Zusammenarbeit
Budějovická 102/5
CZ-397 01 Písek
 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.