Přihlášení

15.3.11 Chcete si více pamatovat? v MěK Písek

11. 3. 2011 | Věra Vodvářková | Diskuze (0) | Kultura

Logo MěK Písek

Tato osvětová přednáška zaměřená na trénování naší unavené paměti proběhne v úterý 15. března 2011 v klubovně Městské knihovny Písek od 16, 30 hodin. Přednáší Dagmar Švecová.

Česká společnost pro trénování paměti a mozkový jogging vyhlašuje březnový týden (14. 3. – 20. 3. 2011) jako Národní týden trénování paměti.
Posláním této společnosti je školit trenéry paměti, pořádat kursy mozkového joggingu a dostat do povědomí veřejnosti význam trénování paměti jako účinného nástroje ke zvýšení sebevědomí a prodloužení nezávislosti české seniorské populace.

Bojíte se ztráty soběstačnosti a nezávislosti ve stáří? Chcete zakusit pocit, že váš mozek ještě nepatří do starého železa a naopak dokáže předčit i ty mladší? Chcete zažít radostný údiv nad tím, kolik si toho v krátké době ještě dokážete zapamatovat? Myslíte, že aktivní a zábavné procvičování paměti spolu s fyzickou aktivitou je důležité pro kvalitu života ve stáří?

O tom, jak svými vlastními silami, bez jakýchkoliv výjimečných schopností můžeme dosáhnout nejpříjemnější a nejdůstojnější formy stárnutí a udržet se v mentální i fyzické svěžesti, se můžete dozvědět na osvětových přednáškách letos poprvé i v Písku. V pondělí 14.3. to bude ve společenském sále Domova pro seniory Světlo u nemocnice, v úterý 15.3. v Městské knihovně na Alšově náměstí a ve středu 16.3. ve společenském sále Domova pro seniory Světlo v Drhovli.


NÁRODNÍ TÝDEN TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI se koná v rámci světové akce „Týden uvědomění si mozku (BrainAwareness Week)“, pořádané organizací Dana Alliance for the Brainfwww.dana.org.

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.